Bedrijfs- of organisatie afstemming

Iedereen wil het beste voor zijn/haar bedrijf.
Je bent vanuit een passie of super idee begonnen, je wilt het beste resultaat.
Maar soms lukt het niet meer en je weet niet waar het door komt of wat je moet doen.
De groei wil niet komen, personeel komt en gaat vrij snel weer.
Je verliest focus of de groei gaat zo snel dat je het zelf niet meer kan bijbenen.

Met een Luisterkind bedrijfsafstemming laten we de energie van het bedrijf spreken. Het bedrijf staat los van de mensen die er werken, het heeft een eigen energie. Het bedrijf kan heel goed informatie geven over wat er hapert, waar het blij van wordt en wat er anders mag.

Ook voor een klas of groep bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf kan een afstemming worden aangevraagd. Ik luister dan niet naar de individuele kinderen, maar naar de groepsenergie.

Hoe werkt het?
Je kan een aanvraag doen als je:
– de eigenaar, directeur of bedrijfsleidenr van een bedrijf bent;
– de manager, teamleider, docent van een deel van het bedrijf bent.

Je stuurt mij een e-mail. Je ontvangt dan van mij alle verdere informatie.

De investering voor een bedrijfsafstemming is € 80,00

bedrijfsafstemming

Reacties op een bedrijfsafstemming:

Afstemming 2022 op mijn bedrijf.Heel bijzonder dat dit kan en werkt!!Ik ervaar het als een zeer duidelijk bewijs dat mijn bedrijf er graag wil zijn. Alle twijfel is hierdoor verdwenen.Het stroomt nu, ik bubbel en bruis en heb er veel plezier in.De afstemming gaf mij duidelijk inzicht, vanuit de kant van mijn bedrijf. Alles wat ik vaag wel wist werd inene bevestigd door mijn bedrijf.Het ontroerde me en heeft me volop gesterkt in mijn dagelijkse akties met nieuw vertrouwen.Ook de vragen die ik nog aan Ineke stelde heeft zij meteen duidelijk vanuit mijn bedrijf weer beantwoord.Ik ben er echt heel blij mee!Dank jewel Ineke, ik raad het iedereen met een bedrijf aan, om zo naar je bedrijf te luisteren.Lieve groet van Lucia Epskamp.*theartofhealing*