Familie verbond

Gezin

Waarom zijn wij bij elkaar?
Een Luisterkind Familieverbond afstemming is een afstemming op alle familieleden, die op het moment van afstemmen in één huis wonen.

De Familieverbond-afstemming gebeurt op iedereen tegelijkertijd, waarbij de Luisterkindwerker niet naar één specifiek persoon gaat luisteren, maar het overall gesprek gaat houden met de energie die jullie als éénheid afgeven.

Je kan bv. kijken naar wat de familieleden van elkaar nodig hebben of wat ze van elkaar kunnen leren.
Zijn er onbegrijpelijke strubbelingen binnen het gezin? Loopt de dynamiek in het gezin niet lekker. Botsen de familieleden met regelmaat?
Een vraag kan ook zijn: Ons gezin lijkt meer dan vaak in twee gesplitst te zijn. Mijn vrouw met onze jongste zoon en ik met mijn oudste zoon en onze dochter. Hoe krijgen we dat geheel weer terug.

Een familie-verbond afstemming kan ook op samengestelde gezinnen of gezinnen met een adoptie of pleegkind.

Uit deze Familieverbond-afstemming komen nieuwe handvatten, inzichten waarom jullie bij elkaar zijn, wat jullie met elkaar in stand houden of juist door samen te werken kunnen oplossen en verder alles wat jullie willen vertellen.

Hoe vraag je een Luisterkindafstemming Familie Verbond aan?
Je stuurt mij een e-mail en ik mail je zo snel mogelijk alle informatie toe en daarna wacht ik op jouw definitieve aanvraag. Uiterlijk twee weken nadat ik alle vragen, foto en de betaling heb ontvangen krijg je de afstemming per e-mail.
Alle deelnemende familieleden die in één huis wonen, dienen akkoord te zijn voor de afstemming gemaakt wordt.

Investering
De investering in Luisterkindafstemming Familie Verbond bedraagt €80,–.

Tot slot!
Ik ben geen arts, geen psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik contact op te nemen met je (huis)arts. Ik luister naar wat jullie als gezin mij te vertellen hebben. Niet meer en niet minder.