Geboorte begeleiding

Kan je niet wachten tot je kindje er is? Wil jij al graag in gesprek met je ongeboren kind? Al kennis maken voor de geboorte? Dit kan door middel van een afstemming. Ik ben graag de tussenpersoon die woorden kan geven aan wat je kind jou/jullie als ouder(s) wil vertellen.

Ik maak op zielsniveau liefdevol en heel voorzichtig contact met het ongeboren kind. Ik ben me heel erg bewust van de veilige omgeving waarin het kindje zich bevindt en ga daar heel respectvol mee om.
Dit alles om van het kindje te horen hoe het zich voelt, of het vragen heeft. Ik leg uit dat de bevalling er aan komt, stel de vragen die jullie als toekomstige ouders hebben. Als tussenpersoon tussen het kindje en ouders, heb ik ook aandacht voor de moeder. Hoe gaat het met haar, heeft zij nog wat nodig en de vader wordt ook niet vergeten.

4 afstemmingen
Doordat ik op energetisch niveau contact maak, hoef je niet naar mij toe te komen. Het kost jou dus geen reistijd.
Je meldt je aan via de e-mail. Deze vorm van begeleiding bestaat uit 4 afstemmingen.
We beginnen wanneer de zwangerschap op ongeveer 28 weken is. We plannen in onderling overleg de 4 data waarop ik iedere week een half uur contact maak met jouw kindje. Je mag je kindje van alles vragen.
Dat half uur is ook bedoeld voor jou als aanstaande moeder. Neem alleen of samen met je partner een half uurtje voor jezelf/elkaar. Je kan lekker op je bed gaan liggen met mooie muziek, je buik lekker (laten) masseren of lekker ontspannen in bad gaan. Alles mag. Ik stem op diezelfde tijd op jouw kindje af en na een half uur mail ik je direct het verslag. Je hoeft er dus niet op te wachten.

geboorte begeleiding

Hoe vraag je een Luisterkindafstemming geboortebegeleiding aan?
Je stuurt mij een e-mail. Je ontvangt dan van mij alle verdere informatie.
Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om 4 data af te spreken voor de afstemmingen.

Investering
De investering in Luisterkindafstemming geboortebegeleiding bedraagt € 145,–.

Tot slot!
Ik ben geen arts, geen psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik contact op te nemen met je (huis)arts. Ook voorspel ik het geslacht van de baby niet. Ik maak alleen contact met je ongeboren kind. Niet meer en niet minder.