laatste nieuws

10 jaar Luisterkind

10 jaar Luisterkind

Het is 10 jaar geleden dat Diana Hendriks haar eerste groep de vaardigheden leerde van de Luisterkind methode. Ondertussen zijn er ruim 800 Luisterkind werkers opgeleid en verspreid over tal van landen over de hele wereld.

Wil je dit mooie vak ook leren? Vrijdag 4 februari start ik een online groep. Deze gaat zeker door, er zijn nog 2 plaatsen vrij.
Verder zijn er het hele jaar door feestelijkheden gepland, dus houdt de Luisterkind werkers door het hele land in de gaten.

Wandel coachings sessies

Heb jij behoefte aan rust, inzicht, wil je de zwaarte van je schouders en meer licht en lucht in je leven. Dan wandel ik graag met je op. We praten en tijdens de wandeling maak ik gebruik van systemische tools. We kunnen kleine opstellingen doen, gebruiken de natuur als metafoor. alles wat zich aandient kan gebruikt worden.
Ik wandel in Amsterdam en omgeving en Zeewolde en omgeving.

Een aantal keren per jaar maak ik een nieuwsbrief, met nieuws, aanbiedingen, leuke informatie en tips. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen, meld je aan via deze link

Nieuwsbrief januari 2022
Nieuwsbrief december 2021
Nieuwsbrief oktober 2021

ontwikkeling

Toe aan verdieping in je praktijk?

Wil jij nieuwe tools leren om op een snelle manier verdieping te kunnen brengen in een vraag van een cliënt?

Wil jij ouders ondersteunen bij vragen over hun kind rondom slapen, eten, onrust, angst, druk gedrag,… Een afstemming is daar een prachtig middel voor.

Geef je nu op voor de E-learning groep, er start een groep op woensdag 19 januari 2022 en vrijdag 4 februari.
Als je je in 2021 voor de opleiding opgeeft zijn de kosten nog aftrekbaar van de belasting. In 2022 veranderen de regels hiervoor.

Nieuw: geboortebegeleiding.
Ben je zwanger en wil je graag contact met je kindje in je buik? Ben je benieuwd wat jou kindje nodig heeft, je te vertellen heeft of jou wil vragen? In een periode van 4 weken stem ik 4x een half uur af op jou en je kind. Het is  quality time voor jezelf (en je partner) en ik ga in gesprek met je kind. Daar maak ik een verslagje van wat jij kan lezen. Ben jij rond de 28 weken zwanger, gun jezelf dit cadeau.

Voor meer info, mail of bel me. Dan kan ik het je in alle rust uitleggen hoe het werkt.

geboorte begeleiding
tot bloei komen

Systemische workshops .
We hebben in het najaar een aantal prachtige opstellingen middagen begeleid rondom het thema “je levensmissie”. Ook organiseren we regelmatig middagen rondom de moederlijn of gezin van herkomst.

We gaan dit zeker weer een keer aanbieden, maar het voorjaar gebruiken we voorlopig voor andere activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, mail naar ienstra@live.nl of naar hildegardboender@gmail.com

Heb je vragen maar weet je niet zeker of een afstemming het juiste middel is? Vraag om een mini afstemming. In 8 tot 10 zinnen krijg je dan een inzicht in wat een afstemming voor jouw kan betekenen. Schroom niet om een gratis mini aan te vragen. Ik maak ze met liefde.

Er zijn nu ook familie verbond afstemmingen mogelijk. Een afstemming op je hele gezin of groep mensen die samen onder één dak wonen. Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat kan je van elkaar leren? Waarom klikt het zo goed of juist niet? Waarom vertoont één iemand van het gezin onverklaarbaar gedrag? Wat heeft ons nieuwe samengestelde gezin nodig?

Wil je ook Luisterkind trainer worden?  De training kan online, dag in overleg.

  • 5 lesdagen online via e-learning
  • toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning
  • groepsgrootte 1 tot 3 personen

Maandag 25 oktober start een groep in Zeewolde, op een prachtige locatie bij Thuishaven  op Sterappellaan 23.

  • 5 lesdagen op locatie in Zeewolde
  • groepsgrote 3 tot maximaal 8 personen
  • lesdagen van 10 tot 16.30 uur

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur een mail of bel me.

Opleiding
Je kind ondersteunen