laatste nieuws

Opgeven voor de webinars kan www.luisterkind.eu/events   

De replay van het webinar van Monica en mij is te beluisteren via deze link.

Nog een boeiend gesprek van een collega Luisterkind trainer met haar net afgestudeerde leerling en neuropsycholoog. Hier werd ik echt heel vrolijk en enthousiast van.

Wat is dat nou, die Luisterkind methode?
Voor wie is het?
Kan iedereen het?
Is het niet allemaal hocus pocus?
In deze podcast verteld een wetenschappelijk geschoolde moeder wat het haar gebracht heeft. Dus ook als je niet zo spiritueel gericht bent, kan deze methode je heel veel brengen.

Luisterkind opleiding.

Wil je lekker de zomer door leren? Heerlijk in het groen op een rustige plek in de polder. Schrijf je dan in voor de zomerlessen.

Lesdata zondag 30 juni, 28 juli, 25 augustus, 22 september en 20 oktober van 10 tot 16.30 uur.

Als je eerst meer informatie wil, schroom niet om me te bellen of mailen

geslaagd
Review van een leerling, gelaagd augustus 2023:
“Ik heb de Luisterkind opleiding met heel veel plezier gedaan bij Ineke. Zij is een fijne trainer en kan de dingen heel duidelijk uitleggen. Zij heeft een fijne, rustige uitstraling en heeft er vanaf dag 1 voor gezorgd dat ik mij onmiddellijk op mijn gemak voelde. Tevens creëerde zij een veilige omgeving waardoor het voor ons allemaal heel makkelijk was om op elkaar te oefenen. Tijdens de lesdagen werd flink hard werken afgewisseld met veel gezelligheid. Ineke heeft ons tijdens de opleiding altijd aangemoedigd om er volledig voor te gaan. Door haar aanwijzingen en complimentjes groeide bij ieder van ons het vertrouwen dat wij het afstemmen echt zouden leren. In de weken tussen de lesdagen door, was zij ook altijd bereikbaar voor al onze vragen. De mooie locatie in Zeewolde nodigde vaak uit om even tijdens de pauze rond te wandelen in de mooie tuin, zodat wij daarna weer met een frisse blik verder konden met de les.
Wanneer je overweegt om de Luisterkindwerker opleiding te gaan doen, dan kan ik Ineke Dijkstra van harte aanbevelen!”
 

Met warme groet,
Ingrid Eisenburger
Coach & Trainer

5 oktober 2023

Meestal zijn wij het luisterend oor, maar vandaag roepen we het van de daken! De 1000e Luisterkindwerker is geslaagd!
Duizend mannen en vrouwen die er voor gekozen hebben om volgens de Luisterkind methode te willen luisteren naar de ander. Luisteren naar het kindje dat nog in de buik zit, de jongen in groep 3 en het tienermeisje dat zich onzeker voelt. Duizend mensen die vanuit hun hart luisteren naar de innerlijke wijsheid van de ander. Naar de volwassen man met een eigen bedrijf en de dementerende oude mevrouw.

In 2012 gaf Diana Hendriks haar allereerste opleidingsdag. En nu zijn er 1000 luisterkindwerkers. Dit had ze nooit verwacht.

De opleiding die in 2012 ontstond, heeft de deelnemers geholpen om zich te ontwikkelen als persoon en/of als professional. De één zet Luisterkind in voor zijn eigen persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, de ander draagt het binnen zijn/haar praktijk uit.

En nu is het feest! Feest omdat er nu al 1.000 Luisterkindwerker zijn. En we gaan door, door met luisteren naar iedereen die gehoord wil worden en met trainen van nog meer Luisterkindwerkers.

Diploma

In april m’n eerste diploma mogen tekenen. Zo trots op mijn eerste leerling. Het ging niet vanzelf, maar ze is door blijven gaan en maakt nu prachtige afstemmingen. Het grootste gevecht was om het hoofd niet teveel mee te laten doen. Afstemmen in leegte en openheid, luisteren en dat gesprek opschrijven.
Een kind met gedrag waar de ouder geen raad mee weet kan vaak zelf, in de energie, heel goed vertellen wat hij of zij nodig heeft. Daar hoeft ons eigen hoofd geen oplossingen voor te bedenken. De eigen-wijsheid  op papier mogen zetten is ontzettend helpend  en prachtig om te doen.

Ondertussen hebben nog 4 leerlingen hun diploma gehaald.
Wil je ook dit mooie papiertje halen? Kijk voor de nieuwe data op de pagina opleiding of agenda.

NIEUW NIEUW NIEUW
Je kan nu ook een afstemming laten maken op je bedrijf.
Waar wil je naartoe met je bedrijf? Is het tijd om te investeren? Waar is de passie gebleven? Wat heeft jouw bedrijf nodig om te groeien?
Laat je bedrijf aan het woord en laat je verrassen.

Nieuw: geboortebegeleiding.
Ben je zwanger en wil je graag contact met je kindje in je buik? Ben je benieuwd wat jou kindje nodig heeft, je te vertellen heeft of jou wil vragen? In een periode van 4 weken stem ik 4x een half uur af op jou en je kind. Het is  quality time voor jezelf (en je partner) en ik ga in gesprek met je kind. Daar maak ik een verslagje van wat jij kan lezen. Ben jij rond de 28 weken zwanger, gun jezelf dit cadeau.

Voor meer info, mail of bel me. Dan kan ik het je in alle rust uitleggen hoe het werkt.

geboorte begeleiding

Heb je vragen maar weet je niet zeker of een afstemming het juiste middel is? Vraag om een mini afstemming. In 8 tot 10 zinnen krijg je dan een inzicht in wat een afstemming voor jouw kan betekenen. Schroom niet om een gratis mini aan te vragen. Ik maak ze met liefde.

Er zijn nu ook familie verbond afstemmingen mogelijk. Een afstemming op je hele gezin of groep mensen die samen onder één dak wonen. Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat kan je van elkaar leren? Waarom klikt het zo goed of juist niet? Waarom vertoont één iemand van het gezin onverklaarbaar gedrag? Wat heeft ons nieuwe samengestelde gezin nodig?

Je kind ondersteunen