laatste nieuws

NIEUW NIEUW NIEUW
Je kan nu ook een afstemming laten maken op je bedrijf.
Waar wil je naartoe met je bedrijf? Is het tijd om te investeren? Waar is de passie gebleven? Wat heeft jouw bedrijf nodig om te groeien?
Laat je bedrijf aan het woord en laat je verrassen.

Activiteiten in Amsterdam:
Iedere 2e woensdagavond van de maand organiseer ik een laagdrempelinge opstellingenavond in het Westerpark in Amsterdam, bij Nemoland, Overbrakerpad.
Komende data: 11-1, 8-2, 8-3, 12-4, 10-5.

Woensdag 22 februari start ik in deze prachtige ruimte met de Luisterkind opleiding.
De serre in het huis van de voormalige beheerder van de schooltuinen is volgens mij een prachtige setting om te oefenen met afstemmen. Aan de rand van de drukte van Amsterdam vind je hier rust en groen.
In een veilige setting leer ik je hoe je moet afstemmen, hoe je wat je ervaart op energetisch niveau op papier kunt zetten. Leer ik jou hoe je vragen van anderen kunt vertalen van de energie naar het hier en nu. De ander handvatten kunt geven om mee aan de slag te gaan.

familie opstelling
10 jaar Luisterkind

10 jaar Luisterkind

Het is 10 jaar geleden dat Diana Hendriks haar eerste groep de vaardigheden leerde van de Luisterkind methode. Ondertussen zijn er ruim 800 Luisterkind werkers opgeleid en verspreid over tal van landen over de hele wereld.

Wil je de opleiding doen, kijk bij de agenda of laatste nieuws naar de data en locaties of neem contact met mij op.
Verder zijn er het hele jaar door feestelijkheden gepland, dus houdt de Luisterkind werkers door het hele land in de gaten.

Nieuw: geboortebegeleiding.
Ben je zwanger en wil je graag contact met je kindje in je buik? Ben je benieuwd wat jou kindje nodig heeft, je te vertellen heeft of jou wil vragen? In een periode van 4 weken stem ik 4x een half uur af op jou en je kind. Het is  quality time voor jezelf (en je partner) en ik ga in gesprek met je kind. Daar maak ik een verslagje van wat jij kan lezen. Ben jij rond de 28 weken zwanger, gun jezelf dit cadeau.

Voor meer info, mail of bel me. Dan kan ik het je in alle rust uitleggen hoe het werkt.

geboorte begeleiding

Heb je vragen maar weet je niet zeker of een afstemming het juiste middel is? Vraag om een mini afstemming. In 8 tot 10 zinnen krijg je dan een inzicht in wat een afstemming voor jouw kan betekenen. Schroom niet om een gratis mini aan te vragen. Ik maak ze met liefde.

Er zijn nu ook familie verbond afstemmingen mogelijk. Een afstemming op je hele gezin of groep mensen die samen onder één dak wonen. Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat kan je van elkaar leren? Waarom klikt het zo goed of juist niet? Waarom vertoont één iemand van het gezin onverklaarbaar gedrag? Wat heeft ons nieuwe samengestelde gezin nodig?

Wil je ook Luisterkind trainer worden?  De training kan online, dag in overleg.

  • 5 lesdagen online via e-learning
  • toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning
  • groepsgrootte 1 tot 3 personen

Zondag 12 februari start een groep in Zeewolde, op een prachtige locatie bij Thuishaven  op Sterappellaan 23.

  • 5 lesdagen op locatie in Zeewolde
  • groepsgrote 3 tot maximaal 8 personen
  • lesdagen van 10 tot 16.30 uur

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur een mail of bel me.

Opleiding
Je kind ondersteunen