laatste nieuws

Luisterkind opleiding.

Er staan weer nieuwe data gepland voor september. Zowel voor Zeewolde als Amsterdam zijn er nog een aantal plekken. Schuif jij ook aan?

Als je eerst meer informatie wil, schroom niet om me te bellen of mailen

luisterkind
Diploma

M’n eerste diploma mogen tekenen. Zo trots op mijn eerste leerling. Het ging niet vanzelf, maar ze is door blijven gaan en maakt nu prachtige afstemmingen. Het grootste gevecht was om het hoofd niet teveel mee te laten doen. Afstemmen in leegte en openheid, luisteren en dat gesprek opschrijven.
Een kind met gedrag waar de ouder geen raad mee weet kan vaak zelf, in de energie, heel goed vertellen wat hij of zij nodig heeft. Daar hoeft ons eigen hoofd geen oplossingen voor te bedenken. De eigen-wijsheid  op papier mogen zetten is ontzettend helpend  en prachtig om te doen.

De komende 3 leerlingen zijn net voor de zomer klaar. In september starten er in Amsterdam en Zeewolde weer nieuwe groepen. Wil je ook dit mooie papiertje halen? Kijk voor de nieuwe data op de pagina opleiding of agenda.

NIEUW NIEUW NIEUW
Je kan nu ook een afstemming laten maken op je bedrijf.
Waar wil je naartoe met je bedrijf? Is het tijd om te investeren? Waar is de passie gebleven? Wat heeft jouw bedrijf nodig om te groeien?
Laat je bedrijf aan het woord en laat je verrassen.

Activiteiten in Amsterdam:
Iedere 2e woensdagavond van de maand organiseer ik een laagdrempelinge opstellingenavond in het Westerpark in Amsterdam, bij Nemoland, Overbrakerpad.
Komende data: 13-9, 11-10, 8-11 en 13-12

In september start ik in deze prachtige ruimte met de Luisterkind opleiding.
De serre in het huis van de voormalige beheerder van de schooltuinen is volgens mij een prachtige setting om te oefenen met afstemmen. Aan de rand van de drukte van Amsterdam vind je hier rust en groen.
In een veilige setting leer ik je hoe je moet afstemmen, hoe je wat je ervaart op energetisch niveau op papier kunt zetten. Leer ik jou hoe je vragen van anderen kunt vertalen van de energie naar het hier en nu. De ander handvatten kunt geven om mee aan de slag te gaan.

familie opstelling

Nieuw: geboortebegeleiding.
Ben je zwanger en wil je graag contact met je kindje in je buik? Ben je benieuwd wat jou kindje nodig heeft, je te vertellen heeft of jou wil vragen? In een periode van 4 weken stem ik 4x een half uur af op jou en je kind. Het is  quality time voor jezelf (en je partner) en ik ga in gesprek met je kind. Daar maak ik een verslagje van wat jij kan lezen. Ben jij rond de 28 weken zwanger, gun jezelf dit cadeau.

Voor meer info, mail of bel me. Dan kan ik het je in alle rust uitleggen hoe het werkt.

geboorte begeleiding

Heb je vragen maar weet je niet zeker of een afstemming het juiste middel is? Vraag om een mini afstemming. In 8 tot 10 zinnen krijg je dan een inzicht in wat een afstemming voor jouw kan betekenen. Schroom niet om een gratis mini aan te vragen. Ik maak ze met liefde.

Er zijn nu ook familie verbond afstemmingen mogelijk. Een afstemming op je hele gezin of groep mensen die samen onder één dak wonen. Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat kan je van elkaar leren? Waarom klikt het zo goed of juist niet? Waarom vertoont één iemand van het gezin onverklaarbaar gedrag? Wat heeft ons nieuwe samengestelde gezin nodig?

Je kind ondersteunen