Werken waar en wanneer je maar wilt.
Als Luisterkindwerkers stem je af in de energie. Energie kent geen tijd en plaats, dus maakt het niet uit waarvandaan en wanneer jij de afstemmingen maakt. Je hebt geen speciale werkplek nodig, alleen een laptop of computer en een internetverbinding. Je contact met je klant gaat digitaal en op afstand stem je af op iemand die een vraag heeft.
Dat kan een ouder zijn die zich geen raad weet waarom de baby zoveel huilt of niet wil slapen.
Dat kan een volwassene zijn die steeds vastloopt in een baan of zich niet durft te hechten in een relatie.
Het kan een kind zijn van een dementerende ouder, die graag wil weten waar de ouder behoefte aan heeft.
Het kan iemand zijn die nog vragen heeft aan een overleden ouder of partner.
Je kan op iedereen afstemmen die een vraag heeft en “echt” gehoord wil worden. Want de taal van het hart heeft geen sabotage stemmetjes die het beeld vertroebelen. En jij kan als Luisterkindwerker zorgen dat die taal van het hart op papier komt en daardoor zichtbaar en grijpbaar wordt.

Wil jij ook Luisterkindwerker worden?
Ben je net zo enthousiast als ik over de mogelijkheden van Luisterkind? Luister jij ook graag en vind jij het fijn om anderen te helpen, door puzzelstukjes te leggen, waardoor hij/zij mooie inzichten en concrete handvatten heeft om verder te gaan in zijn/ haar eigen ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkind werker zeker iets voor jou.

Wat doe je als Luisterkindwerker?
Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hooggevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

Dat kan voor iedereen, van 0 tot 100, inclusief dierbaren die niet kunnen communiceren door bv een ziekte en overledenen. Je levert een waardevolle bijdrage. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

Iedereen kan het leren. Afstemmen doe je waarschijnlijk al dagelijks, alleen niet bewust. We gaan in de opleiding dit vlammetje weer aanwakkeren en je leert hoe je hetgeen je in de afstemming ziet en hoort duidelijk op papier zet.

Als Luisterkindwerker heb je geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen.

Opleiding tot Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en daarmee vrijgesteld van BTW. Je kunt de opleiding bij mij op locatie of via e-learning volgen. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, één dag per maand en tussendoor ga je heel veel oefenen. De duur voor beide varianten is ongeveer een half jaar en de investering voor beide varianten zijn gelijk.

Op locatie:
– 5 dagen van 10.00 – 16.30 uur
– Groepsgrootte 3 tot 10 personen

E-learning:
– 5 dagdelen van 4 uur via Skype
– Ondersteuning via een online Studieportaal
– Groepsgrootte 1 – 4 personen

Je leert werken met de unieke Luisterkind methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Via e-learning:
Je kan vrij inschrijven data in overleg. Lesdagen woensdag, vrijdag of zondag.

Lessen op locatie  in Zeewolde, bij Thuishaven. Een prachtige locatie in het groen.
Zondag van 10 tot 16.30 uur.
Lesdata:  30-6, 28-7, 25-8, 22-9 en 20-10

Lessen op locatie in Amsterdam, bij Nemoland/de groene Hemel in het Westerpark:
Woensdag van 10 tot 16.30 uur. Worden weer ingepand voor na de zomer.

Wil je graag meedoen, maar kan je niet op deze data, neem dan contact met me op. Dan kijken we wat wel mogelijk is.

Meer info brochure opleiding Luisterkindwerker Diane Hendriks

Opleiding

Reacties leerlingen:
“Ik heb de Luisterkind opleiding met heel veel plezier gedaan bij Ineke. Zij is een fijne trainer en kan de dingen heel duidelijk uitleggen. Zij heeft een fijne, rustige uitstraling en heeft er vanaf dag 1 voor gezorgd dat ik mij onmiddellijk op mijn gemak voelde. Tevens creëerde zij een veilige omgeving waardoor het voor ons allemaal heel makkelijk was om op elkaar te oefenen. Tijdens de lesdagen werd flink hard werken afgewisseld met veel gezelligheid. Ineke heeft ons tijdens de opleiding altijd aangemoedigd om er volledig voor te gaan. Door haar aanwijzingen en complimentjes groeide bij ieder van ons het vertrouwen dat wij het afstemmen echt zouden leren. In de weken tussen de lesdagen door, was zij ook altijd bereikbaar voor al onze vragen. De mooie locatie in Zeewolde nodigde vaak uit om even tijdens de pauze rond te wandelen in de mooie tuin, zodat wij daarna weer met een frisse blik verder konden met de les.
Wanneer je overweegt om de Luisterkindwerker opleiding te gaan doen, dan kan ik Ineke Dijkstra van harte aanbevelen!”
Met warme groet,
Ingrid Eisenburger
Coach & Trainer