bevoegd trainer

Wil jij ook Luisterkindwerker worden?
Ben je net zo enthousiast als ik over de mogelijkheden van Luisterkind? Luister jij ook graag en vind jij het fijn om anderen te helpen, door puzzelstukjes te leggen, waardoor hij/zij mooie inzichten en concrete handvatten heeft om verder te gaan in zijn/ haar eigen ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkind werker misschien wel iets voor jou.

Wat doe je als Luisterkindwerker?
Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hooggevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

Dat kan voor iedereen, van 0 tot 100, inclusief dierbaren die niet kunnen communiceren door bv een ziekte en overledenen. Je levert een waardevolle bijdrage. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

Iedereen kan het leren. Afstemmen doe je waarschijnlijk al dagelijks, alleen niet bewust. We gaan in de opleiding dit vlammetje weer aanwakkeren en je leert hoe je hetgeen je in de afstemming ziet en hoort duidelijk op papier zet.

Als Luisterkindwerker heb je geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen.

Opleiding tot Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en daarmee vrijgesteld van BTW. Je kunt de opleiding bij mij op locatie of via e-learning volgen. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, één dag per maand en tussendoor ga je heel veel oefenen. De duur voor beide varianten is ongeveer een half jaar en de investering voor beide varianten zijn gelijk.

Op locatie:
– 5 dagen van 10.00 – 16.30 uur
– Groepsgrootte 3 tot 10 personen

E-learning:
– 5 dagdelen van 4 uur via Skype
– Ondersteuning via een online Studieportaal
– Groepsgrootte 1 – 4 personen

Je leert werken met de unieke Luisterkind methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Via e-learning:
Lesdata woensdag: 18-10, 15-11, 13-12, 10-1 en 7-2-2024  van 9.30 – 13.30 uur

Ook kan je vrij inschrijven, data in overleg.

Lessen op locatie in Amsterdam, bij Nemoland/de groene Hemel in het Westerpark:
Woensdag van 10 tot 16.30 uur.
Lesdata 2024: 17-1, 31-1, 28-2, 27-3 en 24-4

Lessen op locatie  in Zeewolde, bij Thuishaven. Een prachtige locatie in het groen.
Zondag van 10 tot 16.30 uur.
Lesdata 2024: 7-1, 28-1, 25-2, 24-3 en 21-4

Wil je graag meedoen, maar kan je niet op deze data, neem dan contact met me op. Dan kijken we wat wel mogelijk is.

Meer info brochure opleiding Luisterkindwerker Diane Hendriks

Opleiding