Wie ben ik

Ineke Dijkstra

Mijn naam is Ineke en ik werk al ruim 30 jaar in het welzijnswerk. Het welzijn en welbevinden van de mens interesseert me en wil ik graag aan bijdragen.
Ik hou er van om kritische vragen te stellen en een laagje dieper te kijken dan datgene wat direct zichtbaar is of waar makkelijk over gesproken wordt.

De afgelopen 12 jaar heb ik mij geschoold in diverse vormen van massage (o.a. klassiek, metamorfose, thaise en stoelmassage), touch for health, systemisch werken en Luisterkind.

Deze methodes geven meer mogelijkheden en diepgang in mijn werk. En nieuwe input en energie om aan de slag te gaan.
In 2020 heb ik de opleiding Luisterkind afgerond. Dit heeft mij het laatste setje gegeven om serieus voor mezelf aan de slag te gaan en mijn kennis en vaardigheden te delen met een grotere groep mensen dan het kringetje om mij heen.
Met het gevolg dat er nu een website is, ik een nieuwsbrief schrijf en aan het bloggen ben geslagen.

Ik maak Luisterkind-afstemmingen en leer het vak aan anderen.
Samen met collega opsteller Hildegard Boender heb ik regelmatig workshops rondom systemische thema’s gegeven.Met Lucia Epskamp heb ik workshops gegeven met een combinatie van schilderen en masseren.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Ik hou van de natuur, lekker buiten zijn en zingen. Daarnaast geniet ik van samen eten met vrienden en gezelschapsspelletjes spelen.